individuele therapie

FEEL IT 2GETHER

INDIVIDUELE THERAPIE

Voorkomen is beter dan genezen, dat is ons motto. Maar wat als dat even niet lukt? Dan is intensievere ondersteuning nodig. Feel It 2gether biedt daarom ook individuele therapie aan. Onder begeleiding van een psycholoog gaat uw medewerker of cliënt aan de slag met de ervaren problemen. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel het gevoel als de cognitie. Ook binnen de individuele therapie streven wij naar een duurzame oplossing. De medewerker of cliënt leren het zelf te doen in plaats van het voor ze te doen.

Waarom individuele therapie?

Niet leren omgaan met, maar echt oplossen

Therapie die aansluit bij de cliënt

Zowel oog voor cognitie als gevoel

Doelgroep individuele therapie

De doelgroep voor de individuele therapie zijn medewerkers of cliënten die psychische problemen ervaren. De mate van problemen is dusdanig dat de persoon deze zelf niet meer het hoofd kan bieden. De aanmelding van cliënten kan alleen gebeuren via bedrijven, organisaties of instellingen. Facturering vindt ook plaats via het bedrijf, de organisatie of de instelling.

Bent u particulier en wilt u zich aanmelden voor individuele therapie? Dan verwijzen wij u graag door naar www.feelit2.nl. 

Contact

Drossaardstraat 4
5663 ER Geldrop
E: welkom@feelit2gether.nl
T: 06 – 57 46 12 83

KvK: 78075556
BTW: NL003282070B77
Rabo: NL75 RABO0354893769