onze filosofie

FEEL IT 2GETHER

samen
groeien
we
verder

ONZE FILOSOFIE

Wij vinden dat mensen trots mogen zijn wanneer ze aan zichzelf werken. Zoekt iemand psychische hulp? Dan investeert deze persoon in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze mensen kiezen ervoor (noodgedwongen of niet) om aan zichzelf te werken op weg naar meer vrijheid en geluk. Bij Feel It 2gether vinden wij het jammer dat maar weinig mensen dit als iets positiefs ervaren. En daar willen wij verandering in brengen.

Groepsgewijs werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei door middel van workshops, trainingen en masterclasses, daar start voor ons de verandering. Op deze manier zien mensen dat zij niet de enige zijn die het leven (af en toe) een uitdaging vinden. Daarbij stimuleren en motiveren wij mensen om deze uitdagingen bespreekbaar te maken in de groep. Niet alleen leren met elkaar, maar vooral van elkaar. Dat is ons motto.

Ons doel is psychische stoornissen op een duurzame manier te voorkomen. Ons doel is niet dat wij de problemen oplossen, maar om mensen te leren zelf te zoeken naar de oplossing. Dit zorgt ervoor dat onze interventies niet alleen nu effect hebben, maar ook in de toekomst. Wij zoeken daarbij continu naar nieuwe manieren om dit op een effectieve en efficiënte manier voor elkaar te krijgen.

Workshops - Trainingen - Masterclasses - Feel it 2gether - Gerard Furnee

Contact

Drossaardstraat 4
5663 ER Geldrop
E: welkom@feelit2gether.nl
T: 06 – 57 46 12 83

KvK: 78075556
BTW: NL003282070B77
Rabo: NL75 RABO0354893769